Глава УГКЦ закликав молитися, щоб віра і жертва Небесної сотні стала нашою кріпостю

Глава УГКЦ закликав молитися, щоб віра і жертва Небесної сотні стала нашою кріпостю

01.04.14 15:04 0 689
Тільки той, хто з’єднаний із Богом, здатний віддати своє життя за вищі цінності, за Батьківщину, за свій народ, за краще майбутнє своїх дітей.

На цьому наголосив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) у Патріаршому соборі Воскресіння Христового на завершення панахиди за невинно вбитими героями Небесної сотні. Він зазначив, що герої, які загинули на Майдані, є свідками вищих цінностей, «а найвищою вартістю є Бог, – Бог, який є Любов».

« ми поминаємо мучеників «Небесної сотні» на 40-ий день після їх невинної смерті. Ще, можливо, 40 днів тому, вони стояли тут між нами у цьому храмі, молилися за свою землю, за свій народ. Але в певний момент вони стали здатними віддати своє життя в ім’я любові до своєї Батьківщини. Вони всім нам показали, що, крім правого і лівого, ще є щось високе, вище», – сказав предстоятель УГКЦ до вірних, згадуючи полеглих за краще майбутнє.

Блаженніший Святослав пояснив, що, поминаючи «Небесну сотню», ми просимо в Господа Бога, аби дав їм вічне життя у своєму домі. Також просимо, щоб жертва їхньої крові стала благословенням для нашого народу і нашої держави.

«Просімо, щоб віра і жертва цих людей стала нашою кріпостю, а Господь Бог благословив нашу землю миром, якого ми так усі зараз потребуємо, – миру в нашій державі, миру з нашими сусідами, миру, джерелом якого є Господь Бог, наш Спаситель», – закликав глава церкви, інформує департамент інформації УГКЦ.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Першого квітня у Луцьку ...
Наступна новина: У Тернополі продовжується ...

КОМЕНТАРІ