У Львівській ОДА визначать перелік об’єктів, які фінансуватимуть з державного Фонду регіонального розвитку

У Львівській ОДА визначать перелік об’єктів, які фінансуватимуть з державного Фонду регіонального розвитку

01.04.14 13:51 0 698
Нараду щодо формування переліку об’єктів, які фінансуватимуть у 2014 році з державного фонду регіонального розвитку та державних капітальних видатків провела з керівниками профільних департаментів облдержадміністрації голова Львівської ОДА Ірина Сех.

Попередній список об’єктів, надісланий у центральні органи влади ще у серпні 2013 року, потребує правок через зміни до державного бюджету України, ухвалені Верховною Радою України 27 березня 2014 року. Відповідно до внесених змін, обсяг державного фонду регіонального розвитку зменшено до 1 млрд. грн, а державних капітальних видатків – до 2,4 млрд грн.

У попередньому переліку пропонувалося на фінансування у 2014 році 47 соціально важливих об’єктів (26 – галузь освіти; 8 – охорона здоров’я; 8 – житлово-комунальне господарство; 3 – соціальний захист; 2 – культура). Загальна сума - 263,1 млн. грн.

Сформований раніше перелік потребує коригування, враховуючи необхідність погашення кредиторської заборгованості в сумі понад 5 млн. гривень; необхідність дофінансування перехідних та пускових у 2014 році об’єктів будівництва; пріоритетність фінансування пускових об’єктів, які дозволять вирішити найгостріші проблеми відповідної території.

За підсумками наради голова Львівської ОДА Ірина Сех доручила сформувати новий перелік пріоритетних об’єктів та відпрацювати його з Кабінетом Міністрів, міністерствами та комітетами Верховної Ради.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ