Львівщина: міжнародна спеціалізована виставка екологічно безпечних продуктів і технологій «ORGANIC-2014» та дегустаційне шоу «СМАК ОРГАНІКУ».

Львівщина: міжнародна спеціалізована виставка екологічно безпечних продуктів і технологій «ORGANIC-2014» та дегустаційне шоу «СМАК ОРГАНІКУ».

01.04.14 15:59 0 789
Одним із пріоритетних напрямків діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України є розвиток екологічно безпечних технологій сільськогосподарського товаровиробництва і форсований розвиток ринку екологічно чистої продукції.

Враховуючи стрімке зростання попиту на еко-продукцію та з метою широкої демонстрації екологічно чистих продуктів і технологій, Міністерство аграрної політики та продовольства України, ТОВ “ПромФінІнвест-Груп” та Федерація органічного руху України проведуть, в рамках виставки «АГРО-2014», яка буде проходити з 4 по 7 червня 2014 року на території Національного Комплексу Експоцентр України ( м. Київ, проспект Ак. Глушкова, 1) спеціалізовану виставку «ORGANIC-2014», яка буде супроводжуватися дегустаційним шоу «СМАК ОРГАНІКУ» (дегустація органічних страв та продуктів, кулінарні майстер-класи, розважальні заходи).

Вибір вітчизняних сертифікованих органічних продуктів у нашій країні вже настільки різноманітний, що при бажанні, вправна господиня може приготувати не лише традиційні борщ, салати, каші, млинці, голубці, картопельку з часничком, але й безліч інших більш вишуканих органічних страв за рецептами поважних кухарів

Тематикою виставки є: технології виробництва органічної продукції; виробники органічної продукції; торговельні мережі органічної продукції, заклади органічного харчування; сертифіковані органічні продукти харчування та напої; органічне дитяче харчування; органічне насіння;

еко-упаковка; еко-добрива; еко-корми; органічна косметика та продукти гігієни.

З питань участі у “ORGANIC-2014″, будь ласка звертайтесь:

Мотрук Олег Миколайовичмоб.: (097) 8898896

euaeua@ukr.net

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ