У Львівській області Ірина Сех зустрілася із заступником міністра молоді та спорту Оленою Підгрушною

У Львівській області Ірина Сех зустрілася із заступником міністра молоді та спорту Оленою Підгрушною

01.04.14 16:35 0 636
31 березня голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех та керівництво управління молоді та спорту облдержадміністрації, представники фізкультурно-спортивного активу області, найкращі спортсмени та тренери зустрілися із заступником міністра молоді та спорту України, олімпійською чемпіонкою 2014 року Оленою Підгрушною. Також на зустрічі був присутній секретар Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України Ігор Янків.

Ірина Сех привітала Олену Підгрушну із перемогою на Олімпійських іграх та відзначила важливість цієї перемоги для всієї України: «Олімпійські змагання відбувалися в дуже важкий для України і українців час. І саме тому ця перемога була такою важливою, бо засвідчила не тільки високий спортивний рівень наших спортсменів, а й підняла дух усіх українців», – сказала І. Сех.

Зазначимо, заступник міністра молоді і спорту прибула на Львівщину, аби ознайомитися із ситуацію в області, проблемами та почути пропозиції щодо розвитку фізкультури і спорту.

Зокрема, начальник управління молоді та спорту ЛОДА Юрій Майборода відзначив, що упродовж останніх років в області ефективно реалізуються кілька обласних програм, які стосуються масового спортивного руху, будівництва спортивних майданчиків, навчання плаванню дітей з багатодітних родин, розвитку спорту у сільській місцевості.

Водночас актуальною залишається проблема з фінансуванням галузі. Так, Ю. Майборода запропонував на засіданні міністерства розглянути пропозицію щодо зміни розрахунку коефіцієнту розподілу фінансового ресурсу, аби при фінансування галузі враховувалось не кількість мешканців області, а кількість спортивних закладів, установ та споруд, які потребують фінансування.

Також під час зустрічі обговорили проблеми спортивної медицини, параолімпійців, резервного спорту та справедливого відбору на міжнародні турніри. Окрім того, неодноразово зазначалось, що існують значні непорозуміння між спортсменами та спортивними федераціями як олімпійських, так і не олімпійських видів спорту.

Заступник Міністра молоді та спорту України запевнила спортивну громаду Львівщини, що її місія – бути зв’язковою ланкою між громадськістю та Міністром. Олена Підгрушна пообіцяла всі побажання та пропозиції особисто донести до Міністра та сприяти у їх вирішенні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У рамках ініціативи «Схід і ...

КОМЕНТАРІ