У Львівській області військовики з Криму прибувають для подальшого проходження служби в лавах національної гвардії

У Львівській області військовики з Криму прибувають для подальшого проходження служби в лавах національної гвардії

01.04.14 15:29 0 670
Військовики з Криму прибувають для подальшого проходження служби в лавах національної гвардії (ФОТО)

Близько сорока військовослужбовців прибули для подальшого проходження служби у військових частинах Західного територіального командування.

Правоохоронців, які залишились вірними військовій присязі для подальшого проходження служби призначать на посади в залежності від того у яких регіонах вони бажають проходити службу. Військові правоохоронці привезли із собою український прапор.

Всі військовослужбовці зробили свій вибір свідомо.

«Я приїхав тому, що Крим окупований і ми змушені були виїхати на материкову Україну. Я давав присягу на вірність українському народові та дотримуватимусь її», - розповідає сержант Петро Гайдучик

«Моя сім`я і всі мої друзі теж переїжджають. Українці повертаютья на Україну», - говорить прапорщик Наталія Червінська.

Водночас командування піклуватиметься та підтримуватиме усіх тих хто залишився вірним присязі.

«Понад 1000 чоловік Кримського територіального командування виїхали для подальшого проходження служби в інших регіонах України. Ми не маємо права залишити людей без підтримки. Кожен хто вихав з Криму буде забезпечений роботою та житлом. ми постараємося врахувати побажання кожного, хто бажає проходити службу у Західному територіальному командуванні.», - наголосив начальник управління Західного територіального командування генерал-майор Юрій Аллеров.

Управління Західного територіального командування висловлює подяку Львівській обласній раді та Львівській обласній державній адміністрації за сприяння у наданні автобусів для перевезення військовослужбовців з Криму до Львова.

підполковник Вадим Голуб,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадська рада при УМВС ...
Наступна новина: 05.04 у Національному ...

КОМЕНТАРІ