В Житомирській області сидір Кізін ознайомився із роботою обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

В Житомирській області сидір Кізін ознайомився із роботою обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

01.04.14 17:09 0 667
Житомирський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів створений лише два роки тому. Але вже має вагомі досягнення. Так за словами директора Центру Лариси Дорошенко, є дітки, які за 3-4 місяці реабілітації почали ходити. Крім того, батьки дітей-інвалідів високо цінують допомогу, яку отримують у цьому закладі.

31 березня з робочим візитом у Центрі побував голова облдержадміністрації Сидір Кізін та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих.

На в обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів перебуває 50 діток, з якими щодня працюють фахівці з соціально-побутової, психолого-педагогічної, фізкультурно-спортивної реабілітації.

Директор Центру Лариса Дорошенко відмічає, що чим раніше батьки звертаються за допомогою до фахівців, тим швидше можна розраховувати на позитивний результат. Головним завданням центру є забезпечення своєчасного, безперервного, послідовного та доступного надання дітям з фізичними вадами комплексної реабілітації.

Сидір Васильович відзначив, що обласна влада сприятиме розширенню цього закладу, аби більше діток з особливими потребами мали змогу для розвитку та реабілітації.

Довідково: на Житомирщині функціонує сім центрів соціальної реабілітації дітей-інвалідів, зокрема у містах Бердичеві, Коростені, Новограді-Волинському, Житомирі (міський та обласний) та Коростишівському і Новоград-Волинському районах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ