В Житомирській області вогнеборці впродовж доби двічі ліквідовували займання в господарчих будівлях

В Житомирській області вогнеборці впродовж доби двічі ліквідовували займання в господарчих будівлях

01.04.14 11:33 0 701
30 березня о 14:50 на пункт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Лугини надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі, що розташована у селі Будо-Літки.

Займання виявили сусіди, саме вони й викликали вогнеборців.

По прибуттю пожежного підрозділу до місця виклику було встановлено, що споруда повністю охоплена вогнем. Існувала ймовірність перекидання полум’я на житловий будинок, що розташований на відстані п’яти метрів від осередку пожежі. Хоча господарча будівлю врятувати не вдалося, проте завдяки оперативним діям надзвичайників не допущено знищення вогнем житловий будинок. Пожежу локалізовано о 15:18. Остаточна ліквідація займання сталася о 17:15.

Не встигли Лугинські рятувальники приборкати полум’я в попередньому селі, як до диспетчера частини о 15:30 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному сараї у селі Зарічка того ж району.

Прибувши до місця виклику вогнеборці встановили, що споруда повністю охоплена вогнем. На відстані трьох метрів від осередку пожежі знаходиться дерев’яний житловий будинок, на який почало перекидатися полум’я. Проте завдяки зусиллям бійців ДСНС житловий будинок не утримав складних пошкоджень. Локалізація пожежі відбулася о 16:08. ліквідовано займання о 17:30.

Внаслідок події вогнем знищено будівлю, пошкоджено 2 м2 дерев`яної стіни житлового будинку.

Причини пожеж, збитки та суми врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч на Волині ...
Наступна новина: Українці надіслали ...

КОМЕНТАРІ