В Чернігівській області пустощі з сірниками трьох дітей призвели до пожежі житлового будинку та 4-х господарчих споруд

В Чернігівській області пустощі з сірниками трьох дітей призвели до пожежі житлового будинку та 4-х господарчих споруд

01.04.14 17:52 0 781
У с. Євминка Козелецького виникла пожежа житлового будинку та 4-х господарчих споруд. Повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло 30-го березня о 15:20.

До місця пригоди прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з Козельця, 7-го професійного пожежного посту з Остра УДСНС в області та місцева пожежна команда з с. Крехаїв. На час прибуття підрозділів, вогонь по дерев’яним конструкціям швидко розповсюдився й охопив житловий будинок та господарчі споруди. Завдяки професійним та злагодженим діям рятувальників, пожежу о 16:05 було локалізовано, а о 20:00 остаточно ліквідовано. В ході гасіння врятовано 4 житлових будинки, 4 господарчі будівлі та матеріальних цінностей на загальну суму понад 500 тис. грн.

В ході розслідування з`ясувалося, що поки дорослі займалися по господарству, 7-річний Артем, 6-річний Данило та 4-річна Юліана, залишені поза увагою дорослих, вигадали небезпечні ігри з сірниками у сараї. На щастя діти не постраждали. Вогнем частково знищено та пошкоджено житловий будинок, 4 господарчі споруди та майно.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду, навчайте їх правилам безпеки, зберігайте сірники та запальнички в недоступних для них місцях.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ