рятувальники зустрілися з керівниками дитячих таборів та санаторіїв

рятувальники зустрілися з керівниками дитячих таборів та санаторіїв

01.04.14 15:52 0 676
31 березня співробітники ГУ ДСНС України у Рівненській області взяли участь у засіданні координаційної ради при Федерації професійних спілок Рівненської області з питань підготовки, організації та забезпечення повноцінного оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року. На нараді були присутні керівники всіх дитячих закладів оздоровлення області.

Виступаючи перед учасниками, заступник начальника Головного управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк наголосив на необхідності своєчасного вжиття керівництвом і персоналом оздоровчих закладів цілого комплексу заходів пожежної та техногенної безпеки, щоб гарантувати дітям безпечний відпочинок. Зокрема, слід забезпечити справність систем пожежної автоматики та зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання закладів, наявність та вчасне технічне обслуговування первинних засобів пожежогасіння, відповідність евакуаційних шляхів вимогам норм, належний стан електрогосподарства тощо.

Окремо рятувальники звернули увагу адміністрації таборів, що розташовані безпосередньо біля водних об’єктів, на необхідності виконання усіх вимог правил охорони життя людей на водних об’єктах. По завершенню засідання працівники Держслужби з НС вручили керівникам закладів відпочинку та оздоровлення дітей наглядну агітаційно-роз’яснювальну літературу з питань пожежної й техногенної безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патріарх Філарет: УПЦ КП ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ