Рівненські оперативники вилучили 60 одиниць грального обладнання

Рівненські оперативники вилучили 60 одиниць грального обладнання

01.04.14 14:11 0 675
У ході проведення санкціонованих обшуків працівники сектору державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Рівненського міськвідділу міліції припинили діяльність трьох гральних закладів.

У рамках досудового розслідування по відкритим кримінальним провадженням за фактом організації та функціонування розважального закладу у порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» на підставі ухвал слідчого судді було проведено обшуки за трьома адресами в обласному центрі.

Під час огляду закладів у місті Рівне на вулицях Київській, Чорновола та Короленка виявлено та вилучено 20 гральних автоматів та 40 одиниць комп’ютерної техніки (монітори, блоки управління, пульти, камери відеоспостереження, системні блоки).

– Наразі триває досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за фактом організації та функціонування розважальних закладів, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС полковник міліції Руслан Мельник. — У ході розслідування кримінальних проваджень планується проведення відповідних експертиз для збору необхідної доказової бази, подальших слідчих (розшукових) дій для встановлення осіб, які можуть бути причетними до організації грального бізнесу та подальшого оголошення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Заходи з протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу тривають.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ