Сергій Надал привітав новопризначеного прокурора Тернопільської області

Сергій Надал привітав новопризначеного прокурора Тернопільської області

01.04.14 08:00 0 1182
Наказом Генерального прокурора України на посаду прокурора Тернопільської області призначено Гулкевича Юрія Дмитровича. 31 березня, заступник Генпрокурора Микола Банчук офіційно представив колективу Тернопільської обласної прокуратури новопризначеного керівника.

Привітав нового прокурора Тернопільщини міський голова Сергій Надал: «Зараз ми проходимо непростий шлях реформування органів місцевого самоврядування, органів державної влади, правоохоронної системи. На цьому шляху ви можете бути впевнені, що органи місцевого самоврядування будуть для вас надійним партнером. В свою чергу ми сподіваємось на підтримку та розуміння з боку прокуратури у розбудові нового правового суспільства. ми маємо можливість спільними зусиллями не допустити хаосу ні в місті ні в країні, забезпечити повноцінний розвиток міста, області та держави в цілому. Вітаю Вас з призначенням. Бажаю Вам в першу чергу міцного здоров’я, впертості, натхнення, підтримки та поваги від підлеглих. Рясних Божих благословень».

Додатково:

Юрій Гулкевич в органах прокуратури працює майже 15 років. Пройшов шлях від помічника прокурора до керівника прокуратури Тернопільської області. До цього призначення Юрій Дмитрович обіймав посаду прокурора Бучацького району, першого заступника прокурора області.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Будинки пристарілих – це ...

КОМЕНТАРІ