Голова ОДА привітав Юрія Гулкевича із призначенням на посаду прокурора Тернопільської області

Голова ОДА привітав Юрія Гулкевича із призначенням на посаду прокурора Тернопільської області

01.04.14 10:15 0 687
Прокурора Тернопільської області Юрія Гулкевича представив колективу 31 березня заступник Генерального прокурора України Микола Банчук.

«Впевнений в тому, що організаторські здібності, енергію та наполегливість ви використаєте на покращення правоохоронної діяльності на території краю", - зазначив заступник Генерального прокурора.

Привітав новопризначеного керівника прокуратури голова краю Олег Сиротюк. Він запевнив, що обласна адміністрація, як і місцеві, буде плідно співпрацювати з прокуратурою та усіма правоохоронними органами заради покращення життя громадян.

"Те, чого ми досягли завдяки революції єдності, є великим шансом для нашої держави піти іншим шляхом - шляхом змін, шляхом реформ і шляхом повернення самої держави до громадянина, до його прав, до його свобод, - зазначив Олег Сиротюк. - Органи виконавчої влади, місцеві адміністрації робитимуть усе, щоб подолати корупцію та захистити права громадян. Кожен з нас повинен розуміти, що внесок ціною у життя заради майбутнього України, є занадто високим і втратити шанс на відбудову ми не маємо права".

Керівник області каже, що нова влада, працівники усіх держустанов будуть максимально співпрацювати з прокуратурою та іншими силовими відомствами.

"Робота ця буде ефективною та швидкою, аби громадяни найближчим часом відчули, що влада змінилася, що правоохоронна система забезпечує порядок та оберігає громадян. Люди повинні відчути себе повноправними господарями на власній землі", - додав керівник області.

Довідка: Юрій Гулкевич в органах прокуратури працює майже 15 років. Пройшов шлях від помічника прокурора до керівника прокуратури Тернопільської області. До цього призначення він обіймав посаду прокурора Бучацького району, першого заступника прокурора області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ