На Тернопільщині триває акція з озеленення та благоустрою населених пунктів і придорожніх смуг

На Тернопільщині триває акція з озеленення та благоустрою населених пунктів і придорожніх смуг

01.04.14 11:01 0 692
Майже 1800 дубів та 1500 новорічних ялинок висадили працівники апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації під час проведення весняної акції з озеленення та благоустрою населених пунктів та придорожніх смуг автомобільних доріг.

Проходив захід у рамках підготовки до Пасхальних свят та проведення весняних впорядкувальних робіт в населених пунктах відповідно до доручення голови області Олега Сиротюка.

Планова посадка лісових культур відбувалася в урочищі Обаринці Мшанецького лісництва та у Залозецькому лісництві Зборівського району. Допомагали державним службовцям досвідчені лісівники.

Як каже начальник управління житлово-комунального господарства Марія Степанова, під час весняної акції заплановано провести роботи з благоустрою та привести у належний санітарний стан прибудинкові території, парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, вулиці, дороги, тротуари, зупинки міського транспорту. Ми будемо очищати від сміття береги водойм у населених пунктах. Серед іншого впорядковуватимуться кладовища, братські могили, меморіальні комплекси та місця поховань видатних осіб.

Відповідно до доручення голови, в області до 1 травня має бути ліквідована ямковість на основних автомобільних шляхах області.

12 квітня з метою підтримки Всеукраїнської акції „Зробимо Україну чистою” на Тернопільщині проведуть День благоустрою.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: на ...
Наступна новина: Нічне патрулювання у ...

КОМЕНТАРІ