Роман Навроцький: "Агресія Росії – загроза не тільки для України, а й для Европи та всього світу"

Роман Навроцький: "Агресія Росії – загроза не тільки для України, а й для Европи та всього світу"

01.04.14 12:36 0 677
Керівництво Російської Федерації змушує бути на сторожі й напоготові захищати свою територію не лише українців, а й громадян багатьох держав, адже одного Криму, ймовірно, Владіміру Путіну малувато. Щойно росіяни усіма неправдами нібито привласнили півострів, який є невід'ємною частиною України, як уже поклали око й на інші землі. Натяки на це пролунали з уст представника Росії в Раді Безпеки ООН з прав людини, який наголосив на "стурбованості ставленням до росіян в Естонії" і пов'язав ситуацію у цій державі з ситуацією в Україні. Наміри РФ можна передбачити, бо вторгнення до Криму було проведено також начебто для захисту російськомовних кримців. Не виключено, що наш східний сусід захоче загарбати Фінляндію, усі країни Прибалтики, всю Україну, інші держави – члени колишнього СССР, і, звичайно ж, давно бажану Аляску. Що стосується останньої, то усі сумніви щодо бажання Путіна відпали, коли на сайті Білого дому розмістили петицію про повернення Аляски до складу Росії і коли зібрали голоси росіян за таке рішення.

Втішає, що зараз президент Білорусії, який каже, що добре знає Владіміра Путіна і його можливості, запевняє, що російський глава не має наміру захоплювати Україну цілком. Але чи можемо ми вірити цим словам і спокійно сподіватися, що Росія не піде далі, якщо вона уже й так, переступивши усі закони і правила, загарбала Крим і почала виганяти звідти його жителів? РФ – це агресор, від якого щодня не тільки Україні, а й усім державам можна чекати шокуючих непередбачуваних дій.

стає зрозуміло, що Путін прагне відродити імперію і йде по "головах" до своєї мети. Кожна держава зараз повинна пильно стежити за очільником Кремля та його вчинками, якомога краще контролювати свої кордони і не підпускати ворога близько. Україна, держави Европи, Америки й усі, хто може постраждати від "допомоги" Росії, мають об'єднатися у єдину велику силу, яка зможе дати відсіч загарбнику.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ