Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували три пожежі

Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували три пожежі

02.04.14 13:13 0 695
1 квітня о 4:14 на спецлінію 101 міста Кіцмань надійшло повідомлення про пожежу в селі Нові Драчинці Кіцманського району. Пожежа виникла в літній кухні місцевого мешканця. Оскільки стіни та перекриття будівлі були дерев’яні, вогонь швидко перекинувся на поруч розташовану господарську будівлю. На момент виявлення пожежі, полум’я повністю охопило дві будівлі, а також існувала загроза розповсюдження вогню на житловий будинок, який знаходився поруч. За місцем виклику відразу виїхали пожежно-рятувальний підрозділ міста Кіцмань, рятувальники Державного пожежно-рятувального поста Бобівці Сторожинецького району та місцева пожежна команда села Драчинці. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження вогню, а в подальшому повністю ліквідували небезпеку. Полум’ям знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено покриття та перекриття господарської будівлі. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС від знищення вдалося врятувати житловий будинок. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

У селі Багна Вижницького району горіла господарська будівля. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 4 міста Вижниця були направлені на місце події. Вогнеборці зупинили розповсюдження полум’я та повністю ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення господарську будівлю. Внаслідок пожежі полум’ям пошкоджено перекриття будівлі, речі домашнього вжитку. Постраждалих немає.

У Чернівцях по вул. Заводській виникло загорання сухої трави на відкритій території. Вітер сприяв поширенню вогню, тому полум’я швидко розповсюджувалось і на момент прибуття рятувальників площа пожежі становила 6 га. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру, які виїхали на місце події, оперативно ліквідували пожежу та не допустили подальшого поширення вогню. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі у спільній ...
Наступна новина: США хочуть збільшити ...

КОМЕНТАРІ