Чернівецькі патрульні встановили особи зловмисників, які крали бензин

Чернівецькі патрульні встановили особи зловмисників, які крали бензин

02.04.14 18:48 0 682
Працівники батальйону патрульної служби при УМВС України в Чернівецькій області на «гарячому» затримали п’ятьох молодиків, які вночі зливали бензин із автомобіля чернівчанина.

До правоохоронців близько 3-ї години ночі надійшло повідомлення про те, що на вулиці Руській обласного центру невідомі особи нишпорять біля припаркованого автомобіля. На місце виклику одразу прибув піший патруль батальйону патрульної служби, який і викрив молодиків. Вони саме зливали бензин.

Як з’ясували міліціонери, п’ятеро жителів села Магала Новоселицького району віком 15-19 років, пошкодивши кришку паливного баку автомобіля 20-річного чернівчанина, злили майже 15 літрів бензину. Також хлопці встигли викрасти із салону авто флеш-карту.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також батьків 15-річного хлопця, за невиконання обов’язків по вихованню дитини буде притягнуто до відповідальності за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Не в грошах щастя, – ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ