Чернівецькі правоохоронці провели профілактичну роботу із неповнолітніми правопорушниками

Чернівецькі правоохоронці провели профілактичну роботу із неповнолітніми правопорушниками

02.04.14 16:56 0 695
Із 28 по 30 березня у Чернівцях проходили рейди, під час яких міліціонери, працівники соціальних служб та освіти відпрацьовували громадські місця з метою профілактики вчинення правопорушень серед неповнолітніх.

Всього перевірили 32 території навчальних закладів, 39 місць скупчення молоді, 12 залів комп’ютерних ігор та 13 розважальних закладів.

У результаті до адміністративної відповідальності притягнули 6 дорослих. З них 6 осіб – за доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння. А ще 4 батьків притягнуто до відповідальності за неналежне виконання своїх обов’язків. Також виявлено 2 кримінальних правопорушення за ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці провели профілактичну роботу про недопущення вчинення правопорушень із 26 дітьми.

І лише 4 неповнолітніх притягнуто до адміністративно відповідальності. В основному, за куріння тютюнових виробів та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях. Такі рейди - непоодинокі, вони проводяться в області систематично. Міліціонери наголошують, завдяки профілактичній роботі з кожним разом порушників стає все менше.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ