Нетверезий мешканець Прикарпаття обікрав буковинця

Нетверезий мешканець Прикарпаття обікрав буковинця

02.04.14 15:39 0 678
31-річний зловмисник, аби швидше дістатися домівки, викрав мопед мешканця Путильського району. Та далеко на ньому не заїхав – його затримали міліціонери.

Під час проведення подвірного обходу в рамках профілактичних заходів під умовною назвою «Візит» до дільничного інспектора міліції звернувся 47-річний житель села Яблуниця та повідомив, що з його гаража невідомий викрав мопед вартістю 5 тисяч гривень – розповідає начальник сектору дільничних інспекторів міліції Путильського райвідділу Юрій Грігоца. Опитавши сусідів, дільничний з’ясував, що підозрілого молодика нещодавно бачили на мопеді, який рухався у напрямку сусіднього села.

Правоохоронець на допомогу викликав слідчо-оперативну групу райвідділу міліції, співробітники якої і затримали зловмисника аж в селі Полянки Івано-Франківської області.

Хлопець повністю визнав свою провину та попросив вибачення у власника транспортного засобу.

Наразі слідчі кваліфікують дії чоловіка за ознаками правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі на строк до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Новограді-Волинському ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ