Юні таланти - Збройним Силам України

Юні таланти - Збройним Силам України

02.04.14 18:12 0 684
У Палаці учнівської молоді міста Луцька відбувся творчий звіт народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Радість». Більше трьохсот учасників цього колективу подарували присутнім глядачам приємні хвилини зустрічі з мистецтвом танцю.

Концертна програма була цікавою і різноманітною, адже юні таланти запропонували для перегляду понад 20 танцювальних композицій народів світу, нашої Батьківщини і Волині зокрема.

У дивовижну атмосферу волинського культурного колориту присутніх занурили номери: «Свято в Луцьку», «Волинський святковий», «Волинські притули» та «Волинський край». Танці «Буковинські візерунки» та «Карпати» нагадали про особливості народного мистецтва інших регіонів. А «Ірландська полька» перенесла уяву глядачів аж на інший континент, розкривши красу хореографічного мистецтва мешканців Ірландії.

Варто зазначити, що Палац учнівської молоді у нинішніх складних суспільно-політичних умовах виявляє активну патріотичну позицію.

Кошти, які були зібрані за квитки в сумі 4000 грн, були перераховані на підтримку Українських Збройних Сил за реквізитами Міністерства оборони України.

Не забули під час свята і про тих, хто віддав своє життя в ім’я майбутнього України героїв «Небесної сотні». Пам'ять про них присутні вшанували хвилиною мовчання.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 4 квітня на Львівщині ...
Наступна новина: В рамках Місячника «Спорт ...

КОМЕНТАРІ