В Луцьку розповіли як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони

В Луцьку розповіли як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони

02.04.14 13:22 0 710
Український фонд «Благополуччя дітей» протягом березня – листопада 2014 року проводить кампанію «Зла традиція» з метою попередження фізичного насильства над дітьми та популяризації відповідального батьківства і ненасильницьких методів виховання.

Проект «Зла традиція» впроваджується Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з Nobody’s Children Fundacion (Польща) та фінансується в рамках Програми Посольсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення».

24-25 березня 2014 р. у місті Києві фонд проводив тренінг за участю польського експерта організації Fundacja Dzieci Niczyje для фахівців, які працюють з батьками з питань попередження насильства над дітьми. Учасником тренінгу «Без ляпасу: як з любов‘ю та повагою визначати дитині кордони» була Лідія Курило, методист Центру практичної психології та соціальної роботи. Завдяки цій програмі фахівці матимуть змогу допомогти батькам, надати знання про те, що сприяє правильному та здоровому розвитку дитини, як можна контролювати свої емоції у складних ситуаціях. Програма має успішний досвід упровадження її в Польщі та покликана допомогти батькам виховувати своїх дітей без використання насильства.

Результатом навчання буде використання цього тренінгового курсу для практичних психологів ЗНЗ, ДНЗ міста з подальшим проведенням просвітницьких занять для батьків.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ