При Луцькому міському голові створили Молодіжну раду

При Луцькому міському голові створили Молодіжну раду

02.04.14 14:08 0 689
Микола Романюк підписав розпорядження про створення Молодіжної ради при Луцькому міському голові. Вона утворена з метою здійснення координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю (молоддю) з питань формування та реалізації державної політики, організації та проведення молодіжних заходів, вирішення актуальних проблем міста у сфері молодіжної, соціальної політики.

До її складу увійшли представники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету, Коледжу технологій, бізнесу та права, Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури, Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, загальноосвітніх навчальних закладів міста. Загалом 50 осіб.

Молодіжна рада відповідно до покладених на неї основних завдань: готує і подає пропозиції щодо діяльності Луцької міської ради у сфері молодіжної та соціальної політики; розробляє актуальні соціальні програми для міста; здійснює реалізацію молодіжних, соціальних програм за підтримки виконавчих органів Луцької міської ради; активно співпрацює з молоддю щодо благоустрою міста та впровадження здорового способу життя; опрацьовує отримані результати своєї діяльності та подає їх в установленому порядку міській раді, систематично інформує громадськість, зокрема, через засоби масової інформації, про свою діяльність, прийняті рішення та стан їх виконання.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тренер Леапаї: "Алекс ...

КОМЕНТАРІ