Волинська область: за добу в області виникло 6 пожеж

Волинська область: за добу в області виникло 6 пожеж

02.04.14 16:04 0 700
Трапилось 6 пожеж 2-і з яких було горінням посуші, яке відбулось на території Рокинівської та Локанчинської сільських рад із-за необережного поводження з вогнем невстановлених осіб, горіння було ліквідовано рятувальниками ПДПЧ-2 та ДПРЧ-15.

У селі Гішин Ковельського району внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення виникла пожежа в дерев’яній господарській споруді. З допомогою місцевих пожежних дружин на чолі ДПРЧ-19 пожежа була ліквідована.

Власними силами населення було ліквідовано пожежу в селі Скобелка Горохівського району, яка виникла о 10:39 в легковому автомобілі внаслідок замикання електричної проводки.

О 17:44 у селі Малинівка Рожищенського району внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи зайнялась цегляна господарська споруда. Пожежа була ліквідована працівниками місцевої пожежної охорони села Переспа.

О 18:45 унаслідок дитячих пустощів з вогнем у селі Липа Турійського району виникла пожежа господарської соломи. Вогнем знищено одну тонну соломи та стільки ж сіна. О 19:25 вогнеборці ДПРЧ-17 оперативно ліквідували пожежу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех: «Для деяких ...

КОМЕНТАРІ