Свободівці Волині організували доставку продовольства для військовослужбовців области

Свободівці Волині організували доставку продовольства для військовослужбовців области

02.04.14 15:32 0 723
1 квітня 2014 року керівник Володимир-Волинської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Сергій Коба та керівник Ківерцівської міської організації "Свободи" Олександр Вронський спільно з громадою Ківерцівщини організували та доставили близько 10 тонн продуктів харчування для військовослужбовців Волині.

Протягом останнього тижня тривав збір продуктів харчування у Ківерцівському районі для потреб української армії. За цей час небайдужі, активні громадяни, сільські голови, громадські організації та члени партії ВО "Свобода" на чолі з Олександром Вронським зібрали понад 20 тонн різноманітних продуктів харчування.

У 51-шу окрему механізовану бригаду, що дислокується у Володимир-Волинському, було передано близько семи тонн продуктів як: сало, цукор, овочі, консервація, макаронні вироби та крупи. Тільки одних банок з салом та консервацією було близько тонни. Також близько двох тонн продуктів харчування було доставлено до прикордонної частини м. Луцька.

У Володимир-Волинській 51-ій окремій механізованій бригаді автомобіль з продовольством зустрів заступник командира бригади підполковник Юрій Курачик, який щиро подякував всім, хто долучився до збору продуктів та організував їх доставку в частину.

Громадська організація "Жіноча сотня Волині" зібрала медикаменти, які Сергій Коба передав відповідальному від громадськості по медицині лікарю Олегу Шепелику, який, своєю чергою, вручить їх військовим.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі за добу ...

КОМЕНТАРІ