В Закарпатській області керівник міліції Тячівщини взяв участь в антикорупційній нараді

В Закарпатській області керівник міліції Тячівщини взяв участь в антикорупційній нараді

02.04.14 12:54 0 656
Днями в прокуратурі Тячівського району відбулася антикорупційна нарада з керівництвом правоохоронних органів району з питань запобігання та протидії корупції.

Прокурор району Владислав Братюк виступав з ґрунтовною доповіддю про проведену правоохоронними органами роботу та висунув пропозиції щодо вжиття заходів, направлених на покращення діяльності на даному напрямку роботи.

Свій виступ начальник Тячівського РВ УМВС полковник Павло Басараба почав з таких слів: «Революція громадськості вивела громаду Тячівщини зі стану «страхового анабіозу», громада помалу пробуджується». Мешканці району все частіше звертаються до правоохоронних органів для захисту їхніх прав та законних інтересів від свавілля місцевих чиновників. При цьому керівників органів влади, місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих органів Павло Басараба застеріг від необдуманих вчинків, які порушують права та законні інтереси громадян, а також закликав їх до безумовного виконання чинних законодавчих актів України та недопущення ними порушень антикорупційного законодавства України. На всі випадки порушень законодавства міліція буде реагувати належним чином та відповідно до своїх повноважень – підсумував Павло Басараба.

З пропозиціями щодо покращення роботи в даному напрямі виступили також начальник відділу СБУ району, в.о. голови Тячівської РДА Василь Каганець, в.о. голови Тячівської районної ради Ігор Грабар та начальник Тячівської Державної податкової інспекції.

Після чого присутні обмінялися запитаннями та обґрунтованими відповідями з питань запобігань та протидії корупції на території району.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Служба зайнятості ...
Наступна новина: Львівські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ