Закарпаття: на Іршавщині міцне рукостискання молодих чоловіків закінчилось бійкою

Закарпаття: на Іршавщині міцне рукостискання молодих чоловіків закінчилось бійкою

02.04.14 16:03 0 729
До Іршавського райвідділу міліції звернувся 25-річний Іван, мешканець с. Імстичево. Заявник повідомив про те, що в селі Великий Раковець йому спричинив тілесні ушкодження знайомий.

Потерпілий приїхав до друзів у село Великий Раковець. У центрі села біля сільського магазину він зустрів своїх знайомих, з якими вирішив трохи відпочити у місцевому кафе-барі. Після цього хлопці вийшли на вулицю, де продовжували спілкуватись. В цей час до них під′їхала автівка, з якої вийшов 23-річний місцевий житель Андрій. Він вийшов із автомобіля, підійшов до хлопців і почав з ними вітатись рукостисканням. До Івана підійшов в останню чергу, так як між ними була колись сварка. Проте Іван так сильно потиснув Андрієві руку, що той відчув біль і зробив зауваження, що тиснути руку потрібно слабше.

Івана таке зауваження обурило, і він почав висловлюватись на адресу Андрія нецензурними словами та розмахувати руками. Андрій, щоб з′ясувати стосунки, відкликав Івана у сторону і там наніс йому рукою кілька ударів в область голови. Іван не втримався на ногах і впав на коліна на землю. Тоді Андрій вдарив ще й в область потилиці. Далі сів до автомобіля і поїхав.

Прийшовши до тями, Іван про даний випадок повідомив в міліцію. Даний факт правоохоронцями було задокументовано, а потерпілому запропоновано пройти судмедекспертизу.

Як прокоментував дану подію перший заступник начальника Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко, між цими чоловіками вже давно тривають неприязні стосунки, а рукостискання стало тільки приводом для чергової сварки. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), яке тягне за собою покарання у вигляді штрафу до п′ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ