В Закарпатській області в Перечині "Свобода" встановила банер Небесній сотні

В Закарпатській області в Перечині "Свобода" встановила банер Небесній сотні

02.04.14 17:45 0 760
29 березня 2014 року активісти Перечинської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на честь сороковин Небесної сотні встановили банер з іменами загиблих майданівців. Транспарант під назвою "Небесна сотня на варті. Ти віддячиш їм, якщо житимеш гідно!" свободівці встановили на площі Народній, 22, біля входу в орендоване приміщення, яке виявилося власністю місцевого "регіонала" Івана Качура, заступника екс-голови Закарпатської ОДА Ледиди. Дізнавшись про встановлення банера героям Майдану на орендованому в нього приміщенні, "регіонал" зажадав його зняти.

Як повідомив голова Перечинської "Свободи" Володимир Бердар, встановлення банера до сумних сороковин Небесній сотні при вході в магазин вони погодили з підприємцем-орендатором та провели відповідну підготовчу роботу. Підприємець Юрій Лазарик дозволив його встановлення без будь-яких заперечень на оплачуваному ним приміщенні, однак власнику "регіоналу" Івану Качуру це не сподобалося. Після зустрічі із свободівцем він зажадав перенесті банер, щоб уникнути осуду, і для цього запропонував навіть власний білборд біля залізничного переїзду при в'їзді в Перечин.

"Ми не можемо погодитися з цим, бо банер "Небесна сотня на варті" покликаний служити народу. Він повинен бути встановлений у доступному для людей місці, знайомити людей з інформацією про загиблих, нагадувати про трагедію Майдану і ціну здобутої перемоги. А білборд для реклами, він малодоступний, і там дуже мало людей ходять пішки. Тому ця пропозиція неприйнятна", – зазначив націоналіст Володимир Бердар.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ