Сергій Шаранич: "Громада Закарпаття не повинна бачити на вулиці озброєних людей"

Сергій Шаранич: "Громада Закарпаття не повинна бачити на вулиці озброєних людей"

02.04.14 19:13 0 701
Закарпатська міліція продовжує вилучати незареєстровану зброю, яка може наробити біди в руках злочинців.

ВІДЕО:

У квітні на Закарпатті, як і по всій Україні, триває місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів. Очільник закарпатської міліції полковник Сергій Шаранич укотре закликає громадян позбуватися незаконних арсеналів.

Міліція просить закарпатців повідомляти в органи внутрішніх справ про всі випадки використання або демонстрації зброї певними особами, про випадки залякування або тиску на них.

- В ультимативній формі вимагаю здати незареєстровану зброю, в іншому випадку міліція на законних підставах, в інтересах громади краю буде вилучати зброю та відкривати кримінальні провадження. На вулицях наших міст і сіл громада на повинна бачити озброєних людей. Це моя принципова, непохитна позиція, – наголосив в.о. начальника УМВС області Сергій Шаранич. - Запевняю, що закарпатська міліція спроможна забезпечити спокій на Закарпатті. Це наш обов’язок перед людьми та державою.

Мисливська та інша зброя, призначена для застосування в окремих випадках, може бути у власності громадян, але виключно на законних підставах.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Львівська обласна рада ...

КОМЕНТАРІ