В Закарпатській області в рамках операції "Канікули" правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції провели ряд профілактичних заходів

В Закарпатській області в рамках операції "Канікули" правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції провели ряд профілактичних заходів

02.04.14 13:50 0 752
Незважаючи на широку роз’яснювальну роботу, спрямовану на попередження шкідливих звичок та виховання правової культури серед дітей, працівники Мукачівського міськвідділу міліції під час проведення загальнодержавної операції «Канікули» відвідали неповнолітніх, які раніше вже притягувались до адмінвідповідальності. Річ у тім, що більшість дітей корисно проводить дозвілля, однак дехто намагається провести вільний час «по-особливому».

Правоохоронці сектору кримінальної міліції у справах дітей, проводячи перевірки, притягнули батьків неповнолітніх мукачівців до адміністративної відповідальності. Окрім того, під час проведення профілактичних бесід з підлітками, схильними до вчинення правопорушень кожному наголошено про заборону паління, розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та ін. Так само наголошено про вживання та вплив наркотичних засобів на організм неповнолітніх.

Під час загальнодержавної акції «Канікули» працівники міліції розшукали зниклого неповнолітнього школяра зі спеціалізованої школи-інтернат для сліпих та слабозорих у м.Мукачеві. Учня знайшли у сусідньому районі – Іршавському і повернули до м.Мукачева.

Однак, рейдами і профілактичними бесідами не обмежуються мукачівські правоохоронці. «Попередження серед дітей шкідливих звичок, лекції на правову тематику, бесіди і тематичні уроки в школах – це ті заходи, які і надалі продовжуватимуться у навчальних закладах з початком навчального процесу, – повідомив заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Володимир Кеменяш».

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ