В Ужгороді міліціонери перешкодили зловмисникам викрасти дорогий велосипед

В Ужгороді міліціонери перешкодили зловмисникам викрасти дорогий велосипед

02.04.14 13:23 0 726
Ужгородські правоохоронці спіймали «на гарячому» крадіїв, які намагалися поцупити велосипед з двору приватного будинку ужгородського вчителя.

Під час нічного патрулювання міста інспектори роти патрульної служби спільно з оперативниками карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції помітили двох чоловіків, які намагаються перекинути через паркан дворогосподарства на вул. Фогерашія велосипед «Монтенбайк».

Горе-крадіями виявилися, двоє ужгородців- 22-річний Степан та 23-річний Василь. Правопорушники зізналися, що велосипед хотіли продати, а зароблені таким чином кошти витратити на власні потреби. Однак міліціонери помішали...

- Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), – каже заступник начальника міськвідділу-начальник громадської безпеки Вячеслав Григор’єв.– Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Речовий доказ вилучено та повернуто власнику. Наразі молодики перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку розповіли як з ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ