На Хмельниччині технічна творчість у професійній підготовці кваліфікованих спеціалістів

На Хмельниччині технічна творчість у професійній підготовці кваліфікованих спеціалістів

02.04.14 17:44 0 755
На базі Ярмолинецького професійного ліцею відбувся обласний семінар для керівників гуртків технічної творчості на тему: «Роль технічної творчості у професійній підготовці кваліфікованих спеціалістів».

В роботі обласного семінару взяли участь 15 керівників гуртків професійно-технічних навчальних закладів.

Обласний семінар відкрив директор Ярмолинецького професійного ліцею Василь Мельник, який ознайомив учасників з роботою начального закладу.

До слухачів звернулась з привітальним словом завідувач методичного відділу Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді Ірина Посвістак. Відповідно до програми семінару, керівник гуртка технічної творчості Ярмолинецького професійного ліцею Віталій Голдобін, презентував виставку та досягнення навчального закладу у технічній творчості Під час роботи учасники обмінювались досвідом, обговорювали питання методичного забезпечення навчального процесу гурткової роботи. Віталій Анатолійович провів відкрите заняття гуртка технічної творчості Ярмолинецького професійного ліцею, керівник ознайомив учасників семінару з власною методикою роботи. На занятті гуртківці продемонстрували гостям свою майстерність.

Олександр Хомяк, методист дикоративно-вжиткового мистецтва та технічної творчості ХДЦЕВУМ, продемонстрував фото та проаналізував роботи з Всеукраїнського огляду-звіту технічної творчості, який відбувся у 2013 році, розповів про перспективи та проблеми розвитку технічної творчості у професійно-технічних навчальних закладах області.

Підсумовуючи роботу семінару, заступник директора з навчально-виховної роботи Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді Олена Вітязь, проаналізувала розвиток гуртків технічної творчості у ПТНЗ області за період 2012-2013 навчального року та наголосила на необхідності проведення подібних обласних семінарів якомога частіше, адже обмін досвідом та невичерпний потенціал набутих знань між викладачами та майстрами технічної творчості – запорука підготовки висококваліфікованих фахівців.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку школа сприяння ...
Наступна новина: Чернігів: Міський голова у ...

КОМЕНТАРІ