Хмельницькі БНОНівці затримали вінничанина, який займався продажем допінгу через мережу Інтернет

Хмельницькі БНОНівці затримали вінничанина, який займався продажем допінгу через мережу Інтернет

02.04.14 15:49 0 715
Сильнодіючий лікарський засіб «Метандієнон» входив у перелік асортименту спортивного харчування, яким чоловік торгував через всесвітню мережу.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області було затримано жителя міста Вінниця, який близько півроку займався збутом через мережу Інтернет сильнодіючого лікарського засобу «Метандієнон», який належить до анаболічних стероїдів і використовується як допінг.

Наразі правоохоронці з’ясовують, на які області поширювалась діяльність торговця, а також встановлюють його постачальників.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 321 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. До речі, підозрюваний раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за цією ж статтею.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку день читацьких ...
Наступна новина: Потужне цунамі накрило ...

КОМЕНТАРІ