У військах та обласних військових комісаріатах Збройних Сил України  тривають заняття із військовозобов’язаними

У військах та обласних військових комісаріатах Збройних Сил України тривають заняття із військовозобов’язаними

02.04.14 17:58 0 632
Колективи обласних військових комісаріатів опікуються навчанням громадян, які виявили бажання стати на збройний захист Вітчизни. За цей час заняття з основ поводження зі зброєю відвідали сотні осіб.

Як повідомляють офіцери військкоматів, основним акцентом таких заходів є надання та поновлення теоретичних знань з вогневої підготовки, вироблення алгоритму дій на вогневих рубежах та напрацювання практичного досвіду використання стрілецької зброї.

– У зв’язку зі складною ситуацію на східних кордонах держави було прийнято рішення про залучення до занять в якості інструкторів офіцерів запасу, які мають багатий досвід роботи з особовим складом. Це дало можливість ефективно організувати навчальний процес. На “ополченці” вже добре засвоїли теорію, освоїлися в колективі та готові до польової фази воєнного вишколу, – зазначають офіцери.

Особливо такі навчання припали до душі юнакам, які не проходили військову службу, але виявили бажання опанувати ази військового вишколу на тлі останніх подій в АР Крим.

Водночас, у з’єднаннях і частинах Збройних Сил України з військовозобов’язаними тривають заняття з бойової підготовки, зокрема, практичні стрільби із легкої стрілецької зброї, гранатометів і мінометів.

Тут “новобранців” під час стрільб інструктують діючі офіцери. Здебільшого військовослужбовці запасу, яким випало знову згадати свій вишкіл, демонструють хороші результати. У більшості збереглися добрі навички володіння штатною зброєю, які вони отримали під час строкової служби у Збройних Силах України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Відкрите місто»: ями та ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ