Івано-Франківщина:  на території області виникло 13 пожеж

Івано-Франківщина: на території області виникло 13 пожеж

02.04.14 19:05 0 673
За минулу добу на території області зареєстровано 13 пожеж, з них 10 - загорання сухої трави та сміття на відкритій території.

31 березня о 12:55 год. в с.Долиняни Рогатинського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі .Внаслідок пожежі знищено 4 т грубих кормів та пошкоджено господарську споруду. Причина виникнення пожежі встановлюється.

31 березня о 21:48 год. в с.Марківка Коломийського району в одному із господарств виникла пожежа літньої кухні . Внаслідок пожежі знищено перекриття та крівлю будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 22:07 год. в селищі Лисець Тисменицького району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Внаслідок пожежі знищено господарську споруду. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Впродовж минулої доби на території Івано-Франківщини зареєстровано 10 пожеж сухої трави та сміття на відкритій території. Такі випадки мали місце на території Долинського району, міст Долини, Калуша та Івано-Франкіська.

Загалом з початку поточного року на території області зареєстровано 678 пожеж, у вогні загинула 21 особа.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Сергій Шаранич: ...

КОМЕНТАРІ