В Івано-Франківську благоустрій річкових дамб

В Івано-Франківську благоустрій річкових дамб

02.04.14 16:59 0 750
Про потребу встановлення додаткових контейнерних майданчиків на берегах Бистриць говорить секретар міської ради Микола Вітенко

Про теку потребу говорить секретар міської ради Микола Вітенко. З приходом теплої весняної погоди береги річок стають традиційним місцем відпочинку іванофранківців. Від так помітні і наслідки такого дозвілля – неприбране побутове сміття.

Міська влада закликає мешканців Івано-Франківська бути свідомими та не смітити.

«Люди мають розуміти, що їм же самим там відпочивати. Місто також має забезпечити тим людям які свідомі, які розуміють, що це їхнє місто і вони могли складувати сміття у нормальні контейнерні майданчики» - говорить Микола Вітенко.

Благоустрій на міських дамбах забезпечать працівники комунального підприємства «ДРЕУ». Відповідні роботи обіцяють здійснювати щоденно. Проте комунальники нарікають на недостатнє фінансування, їм на прибирання річкових берегів з міського бюджету виділено 90 тис. грн. Цих грошей не достатньо, що сповна забезпечити санітарний стан.

Міська влада зобов’язала комунальників здійснити інвентаризацію і встановити сміттєві баки на берегах річок де їх не вистачає. Також обіцяно збільшити фінансування КП «ДРЕУ», аби спонукати належно прибирати міські дамби.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 2 квітня 2014 року – робоча ...

КОМЕНТАРІ