В Івано-Франківській області правоохоронці застерігають, як уберегтися від Інтернет-шахраїв

В Івано-Франківській області правоохоронці застерігають, як уберегтися від Інтернет-шахраїв

02.04.14 13:27 0 730
Громадяни з кожним днем все більше довіряють «Всесвітній павутині»: знайомство через Інтернет, купуємо-продаємо речі тощо. Забуваючи при цьому, що Інтернет, попри свою доступність і масовість, приваблює й різного роду аферистів. Для пройдисвітів він зручний передовсім тим, що ти не знаєш в обличчя людини, з якою маєш справу, тож зловмисник може себе видати за кого захоче.

Шановні громадяни, здійснюючи купівлю-продаж товарів через мережу Інтернет будьте обачними!

Вас повинна насторожити занадто низька ціна на певний товар, а також відсутність фактичної адреси або телефону продавця. Швидше за все, Вам пропонують придбати підробку або хочуть привласнити Ваші гроші.

Не полінуйтеся зателефонувати продавцю по телефону і докладніше з'ясувати вже відомі вам особливості товару, його технічні характеристики і т.д.

Невірна інформація, яку Вам повідомили, повинна стати приводом для відмови від покупки в Інтернет - магазині.

Наведіть довідки про продавця, вивчіть відгуки про його роботу, і тільки після цього вирішуйте - чи мати справу з обраним вами Інтернет – магазином чи ні.

Користуйтеся послугами кур'єрської доставки і сплачуйте вартість товару за фактом доставки.

Шановні громадяни! Івано-Франківські правоохоронці звертаються до Вас з проханням бути пильними та обережними у спілкуванні з особами, які пропонують Вам укласти будь-які угоди, за умовами яких Вам потрібно здійснити перерахування грошових коштів до отримання Вами товару. А у разі здійснення відносно Вас злочинних дій звертайтесь до чергової частини УМВС в області та за телефонами 102.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині 30-річний ...

КОМЕНТАРІ