У Львівській області стартував конкурс відеоробіт серед студентів “Проведи літо спортивно”

У Львівській області стартував конкурс відеоробіт серед студентів “Проведи літо спортивно”

02.04.14 19:25 0 682
За підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України розпочало конкурс відеоробіт серед осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах Львівщини, на тему “Проведи літо спортивно”.

Метою конкурсу є пропаганда здорового способу життя та попередження негативних явищ у молодіжному середовищі, популяризація масового спорту та фізичної культури серед студентів і аспірантів, сприяння активному дозвіллю студентської молоді у канікулярний період 2014 року.

До участі у конкурсі приймаються відеороботи тривалістю до 3-х хвилин від осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах Львівщини. Роботи повинні відповідати тематиці конкурсу. Технічний та творчий стиль робіт визначається автором.

Відзняті роботи разом з інформацією про автора необхідно надіслати на cd- або dvd- дисках до 20 травня 2014 року Львівському обласному відділенню Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (79011, м. Львів, вул. В.Стуса, 2) або розмістити відео на файлообміннику та надіслати електронного листа (із посиланням на відео та інформацією про автора) на адресу upravlinsport@gmail.com.

Кращі роботи розміщуватимуться на веб-порталі Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, демонструватимуться в ефірі Львівської обласної державної телерадіокомпанії та будуть відзначені подарунками та призами.

Додаткову інформацію можна отримати у відповідальної особи – заступника начальника відділу Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Христини Паньків (тел. 032-276-05-89, 097-999-25-63).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ