У Львівській області рятувальники тричі за добу ліквідовували пожежі сухої трави

У Львівській області рятувальники тричі за добу ліквідовували пожежі сухої трави

02.04.14 15:55 0 706
31 березня о 14:15 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території у м. Моршин по вул. Геологів. Внаслідок пожежі знищено суху траву окремими осередками на площі 300 кв.м. Пожежу ліквідовано о 14:50.

О 18:13 рятувальники отримали повідомлення про займання сухостою у с. Старі Стрілища Жидачівського району. На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив значну територію, площею 1 000 кв. м. Вогнем знищено: суху траву окремими осередками на площі 1000 м.кв. Рятувальники ліквідували займання о 19:54.

Ще одна пожежа сухої трави виникла о 23:16 в с. Кути Золочівського району. Тут вогняна стихія понищила суху траву окремими осередками на площі 850 кв.м. Рятувальники ліквідували пожежу о 00:50.

З огляду на щоденні повідомлення про займання сухої трави Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців міста та області із нагадуванням про заборону спалювання сухої трави та сміття. Такі пожежі можуть спричиняти загоряння будівель, знищення ліній електромереж, газо- та нафтопроводів, лісових насаджень тощо. Небезпечними є такі пожежі і для водіїв автотранспорту. Через дим від таких багать на автодорогах погіршується видимість, що може стати причиною дорожньо-транспортних пригод.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Потужне цунамі накрило ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ