У Львівській області суд засудив до п'яти років позбавлення волі п'ятьох медичних працівників

У Львівській області суд засудив до п'яти років позбавлення волі п'ятьох медичних працівників

02.04.14 17:42 0 726
Личаківський районний суд засудив до п’яти років позбавлення волі п’ятьох працівників медико-соціальної експертної комісії, які займалися вимаганнями та отриманнями неправомірних вигод. Загальна сума отриманих неправомірних вигод складає понад 100 тисяч гривень.

У лютому 2012 року, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області на гарячому викрили працівників медико-соціальної експертної комісії, які вимагали та отримали неправомірні вигоди від громадян. За ці кошти держслужбовці обіцяли посприяти хворих на кардіологічні захворювання у встановленні групи інвалідності та визначенні відсотків втрати працездатності.

У службових кабінетах зловмисників правоохоронці вилучили понад 20 тисяч гривень готівкою.

Слідством встановлено 63 факти вимагання та отримання неправомірних вигод. Загальна сума отриманих коштів неправомірним шляхом становить понад 100 тисяч гривень.

Личаківський районний суд засудив п’ятьох працівників медико-соціальної експертної комісії до п’яти років позбавлення волі, з конфіскацією майна та позбавлення права обіймати посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських повноважень строком на два роки – кожного.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі більше 1 ...
Наступна новина: В Луцьку школа сприяння ...

КОМЕНТАРІ