У Львові затримано чоловіка, який вчиняв розпусні дії щодо малолітніх дівчат

У Львові затримано чоловіка, який вчиняв розпусні дії щодо малолітніх дівчат

02.04.14 12:34 0 719
Жертвами 36-річного чоловіка ледь не стали двоє 10-річних дівчат. Місцеві міліціонери за допомогою громадян оперативно затримали розпусника.

До працівників міліції звернувся житель міста Львова, який повідомив, що його донька стала жертвою педофіла. Дівчинка прийшла додому і розповіла, що невідомий чоловік завів їх з подругою у підвал і намагався примусити їх роздягатися, а також оголяв свої статеві органи.

Правоохоронці встановили, що 36-річний місцевий мешканець заманив у підвальне приміщення двох 10-річних дівчат. Там зловмисник оголив свої статеві органи та почав наполягати, щоб діти роздяглися і дозволили йому торкатися до них. Побачивши переляк дівчат, які відмовилися виконувати сексуальні забаганки, збоченець намагався силоміць втримати дітей і поцілувати одну з них. Одній з дівчаток вдалося втекти з підвалу і повідомити про інцидент дорослих.

– Через деякий час працівники міліції спільно з громадянами затримали зловмисника. Він виявився мешканцем Львова. Чоловік неодружений і ніде не працює, раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Наразі працівники міліції активно працюють над тим, аби встановити, чи причетний він до скоєння інших аналогічних злочинів. Проводиться опитування свідків, вивчаються речові докази, – розповів начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Зловмисника затримано, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінально кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Бешикташ готує трансфер ...

КОМЕНТАРІ