У Львівській області визначено центри для роботи 12 окружних виборчих комісій

У Львівській області визначено центри для роботи 12 окружних виборчих комісій

02.04.14 19:45 0 709
Відповідно до статті 90 Закону України “Про вибори Президента України” (надалі – Закон), для проведення позачергових виборів Президента України використовуються територіальні виборчі округи, утворені для проведення попередніх виборів Президента України. Центральна виборча комісія своєю постановою від 19 жовтня 2009 року № 159 утворила в Україні 225 територіальних виборчих округів, зокрема 12 територіальних виборчих округів у Львівській області. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

Додамо, що згідно із статтею 90 Закону, окружні виборчі комісії утворюються не пізніш як за сорок днів до дня виборів (до 14 квітня включно), за поданнями кандидатів на пост Президента України, які вносяться до Центральної виборчої комісії не пізніш як за сорок п’ять днів до дня виборів (до 9 квітня включно).

Органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові та службові особи, як ідеться у статті 39 Закону, зобов’язані сприяти виборчим комісіям у реалізації їх повноважень: надавати їм необхідні приміщення відповідно до нормативів, що встановлюються цим Законом та прийнятими відповідно до нього актами Центральної виборчої комісії; забезпечувати їх охорону, а також охорону виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації; надавати згідно із встановленими Центральною виборчою комісією нормами транспортні засоби, засоби зв’язку, обладнання, інвентар, оргтехніку, що підлягають поверненню після припинення повноважень виборчих комісій. Порядок оплати зазначених послуг та відшкодування встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Адреси приміщень, що надаватимуться окружним виборчим комісіям з позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року на території Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бригинець: У Львові під ...
Наступна новина: 800 наркозалежних у Криму ...

КОМЕНТАРІ