Львівські рятувальники стали переможцями Кубку України з водного туризму «Карпатське ралі - 2014»

Львівські рятувальники стали переможцями Кубку України з водного туризму «Карпатське ралі - 2014»

02.04.14 12:55 0 607
Команда рятувальників із загону технічної служби Головного управління ДСНС України у Львівській області стала переможцем Кубку України з водного туризму «Карпатське ралі - 2014». Змагання проходили у період з 27 по 31 березня на річці Свіча у с. Вигода Долинського району Івано-Франківської області.

Львівські рятувальники пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ГУ ДСНС Львівщини окрім участі у змаганнях також забезпечували безпеку інших спортсменів. Поборотися вправністю ти хоробрістю приїхали спортсмени із Львівської, Чернівецької, Вінницької, Івано-Франківської та Дніпропетровської областей.

Змагання проходили у два етапи: довга гонка, довжиною 10 км та коротка – 3 км. Залік проводився окремо у різних класах суден: С-2 – катамаран двомісний, С-4 – катамаран чотиримісний та К-1 – каяк.

У результаті запеклої боротьби команда рятувальників, продемонструвавши «холодний розум», витримку та вправність, у заліку С-4 перетнула першою фінішну лінію. Пишаємося здобутками наших переможців: Віталія Бранця, Вадима Горлова, Василя Онаця та Івана Гасинця. Окрім цього, під час боротьби В. Онаць та І.Гасинець виконали норматив «Кандидата у майстри спорту».

Чемпіонат України з водного туризму «Карпатське ралі - 2014», як фінальний етап змагань, пройде на річці Черемош Верховинського району Івано-Франківської області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові розпочинається ...

КОМЕНТАРІ