У ДАІ Львівщини обговорили напрямки співпраці з громадськими організаціями

У ДАІ Львівщини обговорили напрямки співпраці з громадськими організаціями

02.04.14 13:07 0 713
1 квітня, в Управлінні Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області відбулася розширена нарада за участю керівництва ГУМВС України у Львівській області, особового складу ДАІ, ветеранів служби, громадських активістів та журналістів.

Одним з першочергових питань, яке обговорювалося на зустрічі, були напрямки співпраці ДАІ з громадськими організаціями щодо забезпечення правопорядку в регіоні та дотримання вимог законодавства співробітниками ДАІ під час несення служби.

Як наголосив т.в.о. начальника ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Сергій Маруняк, «ДАІ повинна працювати прозоро у тісній співпраці з громадськими організаціями».

«Першим кроком була переатестація працівників ДАІ у якій взяли участь, окрім кадрової комісії, представники громадських організацій, зокрема, Дорожнього контролю, ГО «Варта 1», Громадської ініціативи «Рабів до раю не пускають», «Правого сектору» та представники ЗМІ», - зазначив Сергій Маруняк.

У подальшому, за участю представників цих організацій, а також ветеранів служби, при УДАІ ГУМВС України у Львівській області буде створена Громадська рада, завданням якої буде спільна координація та контроль за роботою працівників ДАІ.

Окрім того, Сергій Маруняк вручив працівникам дорожньо-патрульної служби ключі від 12 нових патрульний автомобілів «Toyota Prius».

«Усі автомобілі будуть у користуванні інспекторів дорожньо-патрульної служби. Десять автівок будуть патрулювати вулиці Львова, один автомобіль буде передано у місто Дрогобич, а ще один у місто Трускавець. Також, вирішується питання про забезпечення цих автомобілів паливо-мастильними матеріалами», - зазначив Сергій Маруняк.

Також під час засідання, ветерани Державтоінспекції запропонували обговорити анонімне звернення від працівників ДАІ Львівщини до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, яке було оприлюднено у ЗМІ. Присутні висловилися за те, що «на подібні звернення потрібно реагувати незважаючи на те, що вони анонімні».

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку зупинено рух ...

КОМЕНТАРІ