У Львівській області до органів внутрішніх справ здано 108 одиниць вогнепальної зброї

У Львівській області до органів внутрішніх справ здано 108 одиниць вогнепальної зброї

02.04.14 13:47 0 694
На території Львівської області з 3 по 21 березня 2014 року проводився місячник добровільної здачі зброї. Під час проведення цієї операції громадяни мали можливість добровільно здати зброю, набої та вибухові речовини, і тим самим уникнути кримінальної відповідальності.

Працівники міліції Львівщини підсумували результати місячника добровільної здачі зброї.

«До органів внутрішніх справ Львівської області громадяни добровільно здали 108 одиниць вогнепальної зброї, з них – 78, які були викрадені з райвідділів міліції Львова. Окрім того, здано 28 одиниць мисливської зброї, саморобну зброю та зброю іншого армійського взірця. Усі ті, хто добровільно здав зброю не будуть притягнуті до кримінальної відповідальності», - повідомив т.в.о. начальника ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Сергій Маруняк.

Також громадяни здали до органів внутрішніх справ 540 штук боєприпасів, з них – 447, які були викрадені з райвідділів міліції Львова.

До того ж, мешканці Львівщини добровільно здали 101 одиницю спеціальних засобів, в тому числі дві одиниці, які були викрадені у правоохоронців. Серед зданих спеціальних засобів – 97 одиниць газових пістолетів, револьверів, 7 боєприпасів до спеціальних засобів, 8 пристроїв.

З метою попередження будь-яких правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом зброї, правоохоронці Львівщини закликають громадян бути свідомими та повідомляти у міліцію факти незаконного зберігання зброї, бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Профілактичні заходи ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ