У Львівській області перерозподілять запас медикаментів, закуплених для служби екстреної медичної допомоги

У Львівській області перерозподілять запас медикаментів, закуплених для служби екстреної медичної допомоги

02.04.14 15:45 0 714
За ініціативи Львівської обласної державної адміністрації, 1 квітня під час засідання сесії Львівської обласної ради прийнято рішення про перерозподіл запасу медикаментів і виробів медичного призначення, закуплених для забезпечення служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області.

За словами в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрія Голдуна, медикаменти перерозподілять для приймальних відділень багатопрофільних районних і міських лікарень Львівської області.

«Ліки були закуплені для служби екстреної медичної допомоги за рахунок субвенції з державного бюджету. В службі екстренної медичної допомоги наявний запас медикаментів та виробів медичного призначенння на суму 6 млн. 400 тис. грн., який буде розподілений для закладів охорони здров’я Львівщини. Вказані медикаменти покращать забезпеченість приймальних відділень лікарень, що в свою чергу буде мати позитивний ефект при наданні першої медичної допомоги для пацієнтів у приймальних відділеннях лікувальних закладів», – зазначив А.Голдун.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нетверезий мешканець ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ