У Львівській області дрогобицькі працівники міліції викрили молодика, котрий перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння

У Львівській області дрогобицькі працівники міліції викрили молодика, котрий перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння

02.04.14 12:03 0 846
Правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції викрили 21-річного молодика, котрий перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння застосував пневматичну зброю.

У лютому цього року, правоохоронці викрили захмелілого водія, котрий перебуючи за кермом автомобіля по дорозі заснув. Автомобіль вдарився в бордюр і зупинився на обочині. Від удару молодик прийшов до тями, побачивши незнайомих людей, хлопець намагався втекти, вистріливши навмання. Куля зачепила випадкового свідка події. Згодом, правоохоронці викрили захмелілого водія, який втечею хотів уникнути покарання.

Хлопець грубо порушив громадський порядок. Застосувавши пневматичну зброю, він завдав тілесних ушкоджень чоловікові у вигляді кульового поранення в живіт.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відкрили відносно зловмисника кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України та ч. 1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ