У Львівській області червоноградські правоохоронці виявили у місцевого мешканця гранату Ф-1

У Львівській області червоноградські правоохоронці виявили у місцевого мешканця гранату Ф-1

02.04.14 18:32 0 665
З 22 по 31 березня 2014 року на Львівщині проводилася операція «Зброя та вибухівка», метою якої є запобігання незаконному обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки. В ході операції Червоноградські правоохоронці виявили у місцевого мешканця гранату Ф-1.

Дільничний інспектор міліції Червоноградського МВ, 25 березня, під час денного патрулювання міста зупинив 21-річного місцевого мешканця у якого він виявив предмет схожий на гранату Ф-1.

«За словами чоловіка, дану річ він знайшов у Києві, коли перебував на майдані, а саме в Марійському парку. Гранату вирішив забрати зі собою», - повідомив начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Калиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Окрім того, за час проведення операції «Зброя та вибухівка» дільничні інспектори міліції перевірили 45 власників мисливської зброї серед яких було виявлено три адміністративних правопорушення за ст. 192 КУпАП (порушення громадянами встановлених строків реєстрації (перереєстрації) нагородної вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил її взяття на облік). За цими фактами вирішується питання про притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ