Житомирщина отримала субвенцію з держбюджету на надання пільг та будівництво й ремонт доріг

Житомирщина отримала субвенцію з держбюджету на надання пільг та будівництво й ремонт доріг

02.04.14 15:15 0 688
За повідомленням департаменту фінансів облдержадміністрації 31 березня 2014 року місцеві бюджети Житомирщини отримали субвенції з державного бюджету.

Таким чином, 11419,5 тис. грн. спрямовані на надання пільг з послуг зв\'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв\'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

А на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області надійшло 1873,0 тис. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ