Житомирська область: протягом доби горіло 7 господарчих будівель

Житомирська область: протягом доби горіло 7 господарчих будівель

02.04.14 12:50 0 611
31 березня о 18:43 на пункт зв’язку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному сараї, що знаходиться в с. Вільшка.

До служби порятунку «101» зателефонували сусіди власника будівлі. На момент прибуття вогнеборців полум’ям було охоплено увесь сарай. Всередині нікого не було. Через легкозаймистість будівлі вогнем знищено дах, перекриття, а також пошкоджено стіни сараю.

Завдяки діям бійців ДСНС о 19:08 пожежу було локалізовано, а о 19:50 повністю ліквідовано. Внаслідок події загиблих та травмованих не виявлено. Причина пожежі встановлюється фахівцями.

Упродовж доби до пожежно-рятувальних частин Житомирщини надійшло ще 6 повідомлень про загоряння господарчих будівель. Зокрема, в с. Василівка Житомирського району пожежа в дерев’яному сараї поширилась на житловий будинок, що був розташований поруч. Це призвело до знищення даху та перекриття господарчої будівлі, а також пошкодженню стін та покрівлі житла. Подібних масштабів набула пожежа в с. Червонка Овруцького району, однак у даному випадку полум’я пошкодило лише стіни оселі.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани гуляють містом із ...
Наступна новина: Служба зайнятості ...

КОМЕНТАРІ