У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

02.04.14 16:58 0 700
За добу до міліції надійшло 26 повідомлень про скоєння крадіжок. За 19 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— 24-річний В’ячеслав з Володимиреччини повідомив до міліції, що з відділення одного з банків у Сарненському районі було викрадено касети з банкомату. Зловмисники проникли до приміщення, зламавши навіси вхідних дверей. Сума збитку та кількість викраденого встановлюється.

— 33-річний Олександр повідомив правоохоронців, що в ніч на 31 березня невідомі проникли в магазин у с. Липне Володимирецького району. Виїхавши на місце події, працівники міліції встановили, що зловмисники проникли до приміщення, підібравши ключ до вхідних дверей та викрали гроші в сумі 300 гривень та товарно-матеріальні цінності. Обставини події та сума збитку встановлюється.

— Петро з Рівного повідомив до міліції, що в дворі будинку по місцю проживання, невідомі особи викрали з його автомобіля «Opel Kadet» автомагнітолу, колонки, 600 гривень та одяг. Зловмисники проникли в автомобіль зламавши замок вхідних дверей. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ