Рівненська область: піротехніки успішно знешкодили 5 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни

Рівненська область: піротехніки успішно знешкодили 5 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни

02.04.14 12:31 0 634
31 березня групою піротехнічних робіт Головного управління ДСНС у Рівненській області було успішно знешкоджено 2 мінометні міни калібром 82 мм та артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни, які були виявлені під час проведення земляних робіт в полі поблизу с. Козин Радивилівського району.

Того ж дня піротехніки Держслужби з надзвичайних ситуацій вилучили та знешкодили 2 артилерійські снаряди калібром 88 та 76 мм часів Другої світової війни, на які напередодні випадково натрапив прогулюючись лісовим масивом місцевий пенсіонер неподалік с. Бугаївка Радивилівського району.

Зважаючи на збільшення випадків виявлення громадянами небезпечних боєприпасів часів минулих війн, Головне управління ДСНС у Рівненській області звертається до населення із застереженням - при виявлені підозрілих предметів у жодному разі не чіпайте їх, а тим паче ні в якому разі не намагайтеся їх переміщувати в інше місце. Необхідно відразу повідомити про знахідку місцеві органи влади, правоохоронців та найближчий підрозділ Держслужби з НС за телефоном «101». До прибуття фахівців позначте місце знаходження підозрілих предметів та, по можливості, забезпечте їх охорону.

Дотримання вище вказаних правил збереже не тільки ваше життя, а й життя багатьох інших людей.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові затримано ...

КОМЕНТАРІ